Musluktan akan su alev aldı!

Çin'de sosyal medyada paylaşılan musluktan akan suyun alev aldığı görüntüler şaşkınlık yarattı. Yapılan inceleme sonrası "su borusu şebekesine karışan az miktarda doğal gazın" bu duruma sebep olduğu belirtildi.

Çin'in kuzeydoğusunda ikamet edenler, musluklarından yanıcı bir madde aktığını bildirdi. Sosyal medyada yayınlanan video kayıtlarında insanların mutfak ve banyo lavabolarına akan suyu tutuşturduğu görüldü.

Çin devletine bağlı People's Daily gazetesinin tweetinde, "Tuhaf durum, şimdi kapatılmış olan geçici yeraltı su tedarik sistemindeki hata nedeniyle oluşan doğal gaz sızıntısından kaynaklanıyor" ifadeleri yer aldı.

Musluktan akan su alev aldı!

Yetkililer tarafından yapılan bir açıklamada ise, "Kent sakinlerinin 'Liaoning'deki bir köylünün evindeki musluk suyunun tutuşabildiği' şikâyetine büyük önem veren Dawa Bölgesi, analizler yapıp sebebi bulması için derhal bir uzman görevlendirdi" denildi.

Musluktan akan su alev aldı! ile ilgili etiketler Çin musluk alev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.