Muslera'nın boşluğunu o dolduracak!

Geçtiğimiz günlerde oynanan Rizespor maçında ayak kaval kemiği kırılan ve en az 6 ay boyunca forma giyemeyecek olan Fernando Muslera'nın yerine kaleci arayışını hızlandıran Galatasaray yönetimi, Paris Saint Germain'de kiralık olarak forma giyen Sevillalı futbolcu Sergio Rico ile ilgileniyor.

Mundo Deportivo'nun As gazetesine dayandırdığı haberde, Galatasaray'ın Fernando Muslera'dan doğan boşluğu Sergio Rico ile doldurabileceği belirtildi.

BU SEZON 8 MAÇA ÇIKABİLDİ

Bonservisi Sevilla'da bulunan 26 yaşındaki kaleci sezon başında Paris Saint-Germain'e kiralanmıştı. Rico, PSG formasıyla bu sezon toplam 8 maça çıkarken İspanyol eldivenin hem Sevilla hem de Paris Saint-Germain'in kadro planlamasında yer almadığı öne sürüldü.

BETO DA HEDEFTE

Sevilla ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Sergio Rico'nun adı Galatasaray'la anılırken haberde Göztepe ile sözleşmesi bitecek Portekizli kaleci Beto'nun da sarı-kırmızılı ekibin alternatiflerinden biri olduğu belirtildi.

Sevilla altyapısında yetişen Sergio Rico, 2018-19 sezonunda Premier Lig'de mücadele eden Fulham'da kiralık olarak forma giymişti. 1.94 boyundaki kaleci 1 kez de İspanya Milli Takımı forması giydi.

Muslera'nın boşluğunu o dolduracak! ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera Sergio Rico
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.