Muslera mı, Karius mu?

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı ağırlayacağı derbi öncesi Siyah-beyazlıların kalesini koruyan Loris Karius ile Sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın penaltı performansları dikkati çekti.

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Galatasaray'ı ağırlayacağı maçta Sarı-kırmızılılar için kritik öneme sahip Fernando Muslera ile Siyah-beyazlılarda eleştiri oklarının hedefinde olan Loris Karius'un penaltı performansları şaşkınlık yarattı.

Maç içinde 'konsantrasyon düşüklüğü' nedeniyle eleştirilen Loris Karius, 2016-2017 sezonundan bu yana oynadığı maçlarda 14 kez penaltı atışıyla karşı karşıya kaldı. Bunlardan 6 tanesini kurtarmayı başaran Alman kaleci, penaltı pozisyonlarındaki başarısını gösterdi.

Diğer yandan Galatasaray'da 7. sezonunu geçiren ve performansıyla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ise son 2 sezonda çıktığı müsabakalarda 24 penaltı atışına maruz kalırken 6 tanesini çıkarabildi.

Skorer'in haberine göre; Bu rakamlar sonucunda Karius penaltı pozisyonlarında yüzde 43'lük bir başarı sağlarken, Muslera ise yüzde 25'lik oranla Alman file bekçisinin gerisinde kaldı.

Muslera mı, Karius mu? ile ilgili etiketler Muslera Karius
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.