Fernando Muslera; bir kaleciden fazlası...

2011'den beri Galatasaray forması giyen ve 4 şampiyonluk gören Fernando Muslera, 5. şampiyonluğu istiyor... Sarı-Kırmızılılar, Muslera sakatlıktan döndükten sonra 7'de 7 yaparken, Uruguaylı eldiven kalesine gelen 30 şutun 27'sini kurtardı. Nando, son olarak Alanya deplasmanında %87 oyla maçın adamı seçildi.

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, performansıyla büyülemeye devam ediyor. Ağır bir sakatlık geçiren ve 8-9 ay sahalardan uzak kalan Uruguaylı file bekçisi, kalesine geri döndükten sonra Sarı-Kırmızılı takım 7'de 7 yaptı...

Son olarak Galatasaray'ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 0-1 mağlup ettiği maçta kalesinde devleşen "Nando", Akdeniz ekibinin baskı kurduğu son dakikalarda yaptığı net kurtarışlarla galibiyeti getiren isim oldu. Turuncu-Yeşilliler'in 6'sı isabetli 24 şut çektiği maçta gol yememeyi başaran 34 yaşındaki kaleci son 4 maçta kalesinde tek gol gördü. O gol de -4 derecede, karlı bir havada oynanan Kasımpaşa maçında gelmişti...

Sakatlıktan döndükten sonra kalesine gelen 30 şutun 27'sini kurtaran başarılı kalecinin Alanyaspor maçı istatistikleri de parmak ısırttı. İşte beIN Sports'un paylaştığı o rakamlar:

Fernando Muslera; bir kaleciden fazlası...

beIN Sports sunucusu Güntekin Onay, Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray maçının ardından Muslera'ya övgüler yağdırdı. Onay, "Muslera'nın bugünkü galibiyette büyük pay var. Sakatlıktan döndükten sonra 7'de 7... Kalesine gelen 30 şutun 27'sini kurtarmış. Hakikaten kale gibi... 'Hisar' anlamındaki kale gibi. Bir kaleciden fazlası..." ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera; bir kaleciden fazlası... ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.