Muslera: 6 maçımız daha var. Her an her şey olabilir

Fernando Muslera: "Çok üzgünüz, rakibimiz puan kaybettiği için bir şans daha gelmişti. Dürüst olmak gerekirse bugün 1 puan kazandık. Şanslar geliyor, gelecek. 6 maçımız daha var. Her an her şey olabilir."

Galatasaray evinde Trabzonspor'la 90+6'da Emre Akbaba'yla bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Lider Beşiktaş'ın 2 puan kaybettiği haftada fırsat tepen Sarı-Kırmızılılar, evinde 4 maçtır kazanamıyor.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Nando Muslera, yeni bir fırsatın mutlaka geleceğinin altını çizdi: "Çok üzgünüz, rakibimiz puan kaybettiği için bir şans daha gelmişti. Dürüst olmak gerekirse bugün 1 puan kazandık. Şanslar geliyor, gelecek. 6 maçımız daha var. Her an her şey olabilir."

Süper Lig kariyerinde en fazla gol yediği takım Trabzonspor olan Uruguaylı kaleci Bordo-Mavililer'den 20 maçta 24 gol yedi. Şampiyonluktan umudu kesmediklerini vurgulayan tecrübeli eldiven, şunları söyledi: 

"Şanslar geliyor, gelmiyor değil. Bundan sonra da gelecektir. Kafamızı kaldırmalıyız. Son saniyeye kadar mücadele etmeliyiz."Kendi sahamızda kazanmamız gereken maçlar oynuyoruz, kazanmamız lazım. Henüz 6 maçımız daha var. En iyi şekilde konsantre olup, hatalarımızı düzeltip, daha iyi çalışarak hazırlanmalıyız."

Muslera: 6 maçımız daha var. Her an her şey olabilir ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.