Musa Orhan'a hapis cezası verildi, Ezgi Mola karara inanamadı

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren oyuncu Ezgi Mola, Siirt’te 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan'a 10 yıl hapis cezası verilmesi olayına sessiz kalmadı. Orhan'a hakaret ettiği suçlamasıyla bir süre önce adli para cezası verilen Mola, "Sayın hakim, eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım" dedi.

Eski uzman çavuş Musa Orhan'a 10 yıl hapis cezası verilmesinin hemen ardından açıklama yapan avukat Mehmet Erkan Akkuş karara itiraz edeceklerini belirterek olayın istinaf mahkemesince incelenerek çözülmesi gerektiğini düşündüklerini söyledi.

Akkuş, "Söz konusu mahkumiyet kararı oy çokluğuyla verilmiştir, heyet üyelerinden birisi beraat istemiştir. Adli tıp doktoru bir önceki duruşmada gelip, 'Tecavüz bulgusu yok, olsa o yönde rapor yazardım' demiş olmasına rağmen hangi gerekçe ile ceza verildiğini anlamakta zorlanmaktayız" dedi.

Musa Orhan'a hapis cezası verildi, Ezgi Mola karara inanamadı


''SİZE MİNNETTARIM''

Daha öncesinde Musa Orhan'a hakaret ettiği suçlamasıyla adli para cezasına çarptırılan Ezgi Mola’da 10 yıl hapis cezası kararının alınmasının hemen ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, "Sayın hakim, eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım. Daha nice böyle adil kararlar vereceğiniz günlerimiz olsun inşallah" paylaşımına yer verdi.

ezgi mola

Geçtiğimiz aylarda Musa Orhan'a 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle 65 gün için 5 bin 200 TL adli para cezasına çarptırılan Ezgi Mola içinhükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verilmişti.

 

 

Musa Orhan'a hapis cezası verildi, Ezgi Mola karara inanamadı ile ilgili etiketler Ezgi Mola Sosyal Medya Twitter İpek Er Musa Orhan hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.