Musa Orhan tutuklandı mı? İpek Er olayı nedir?

Musa Orhan tutuklandı mı? Siirt'te 18 yaşındaki İpek Er' cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan ilk kez hakim karşısına çıktı. Peki, Musa Orhan kimdir, nereli, evli mi? İpek Er olayı nedir? Musa Orhan ve İpek Er kimdir? İşte detaylar…

Musa Orhan tutuklandı mı? Siirt'te 18 yaşındaki kıza "nitelikli cinsel saldırı" iddiası ile yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan'ın yargılanmasına başlandı. Siirt 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Orhan, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılırken, maktul İpek Er'in annesi Hikmet ve babası Fuat Er ile avukatları salonda hazır bulundular.

Adliye çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri gözlerden kaçmazken adliye girişine kurulan kamerayla duruşmaya katılanlar teker teker kayıt altına alındılar.

MUSA ORHAN TUTUKLANDI MI?

Salgın gerekçesiyle Er ailesi avukatlarından 5 avukat ve müdafilik talebini sunmak üzere milletvekilleriyle birlikte toplam 20 kişinin duruşma salonuna girmesine izin verilirken gazeteciler içeriye alınmadı.

Tecavüz iddiası ile yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan'ın susma hakkını kullandığı belirtilirken duruşmanın avukatların savunması ile devam ettiği kaydedildi.

Sanık Orhan'ın yargılanacağı davanın duruşmasının alınması beklenirken avukatı Akkuş, twiter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Bunca lince ve manipülasyona rağmen İpek’in anısına saygısızlık olmaması için Musa Orhan susma hakkını kullanacaktır. Gerçekler dosyadaki deliller ile ortaya çıktı zaten"

 

Musa Orhan tutuklandı mı? İpek Er olayı nedir? ile ilgili etiketler Musa Orhan İpek Er
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.