Musa Orhan kimdir? Musa Orhan tutuklandı mı?

Musa Orhan kimdir? Musa Orhan tutuklandı mı? 18 yaşındaki İpek Er'e cinel saldırıda bulunarak ölümüne sebeb olan Uzman Çavuş Musa Orhan'ın mahkemesi bugün Siirt'te görülüyor.Musa Orhan kimdir? Musa Orhan tutuklandı mı?

18 yaşındaki İpek Er’e tecavüz edip ölüme sürükleyen Musa Orhan’ın “Cinsel Saldırı" suçuyla tutuksuz yargılandığı davanın ilk duruşması, bugün 13:35’te Siirt 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

İPEK ER’İN ANNESİ ADALET İSTİYOR!

"Kızımın tüm organları zarar gördü. Böbreği, ciğeri ve çok sayıda iç organı zarar gördü. Ben de o uzman çavuşa kızımın böbreğinin, ciğerlerinin, acıyan her organının hesabını soracağım."

Musa Orhan kimdir? Musa Orhan tutuklandı mı?

İddiaya göre Musa Orhan "İstediğin yere şikayet et bana bir şey olmaz. Daha önce de çok yaptım bir şey olmadı" demiş.

Alkollüydüm diye ifade veren Musa Orhan için Twitter’da tutuklanması için başlık açıldı.

MUSA ORHAN TUTUKLANDI MI?

Musa Orhan’ın “Cinsel Saldırı" suçuyla tutuksuz yargılandığı davanın ilk duruşması, bugün Siirt 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görünen dava da Musa Orhan psikolojim bozuk gerekçesiyle savunma yapmadı. Susma hakkını kullanan Musa Orhan’ın Avukatları ise masum olduğunu savundu.

Mağdur vekilleri sanık Musa Orhan’ın tutuklanmasını talep etti. İddia makamı ise mağdur vekillerinin sanığın tutuklanmasına ilişkin taleplerinin reddi yönünde mütalaa verdi. 

Musa Orhan'ın tutuksuz yargılanmasının devamına karar verildi.

Musa Orhan kimdir? Musa Orhan tutuklandı mı?

Musa Orhan kimdir? Musa Orhan tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Musa Orhan kimdir ne yaptı Musa Orhan tutuklandı mı mahkeme sonucu ne oldu İpek Er katili
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.