Çocuk kitabında tecavüz skandalı

Musa Dinç'in yazdığı "Gül ve Düşün" isimli çocuk kitabında skandal ifadelere yer verildi. Tilkinin ayıya tecavüz etmesinin bir öç alma meselesi gibi anlatıldığı kitap büyük tepki çekti. Dinç ise olayın ortaya çıkmasının ardından özür dileyip kitabın satışının durdurulduğunu açıkladı.

"Gül ve Düşün" isimli kitapta bir tilkinin ayıya tecavüz etmesi anlatılırken, tecavüzü meşrulaştıran ifadelere yer verildiği görüldü.

Kitapta yazılan skandal ifadelerden bazıları şu şekilde:

"Boz Ayı'dan çok çektim, öyle bir şey başına getireyim ki ömrü boyunca unutmasın. En iyi tecavüz! Namusunu beş paralık edeyim!

Kurnaz Tilki, Boz Ayı'nın arkasına geçmiş ve çirkin emellerine kavuşmuş. Boz Ayı'nın da bakireliği son bulmuş.

Gerdekten çıkmış damat misali gibi, gerine gerine göğsünü kabartarak böğürtlenler arasından çıkmış...

"Boz Ayı, randevu evine düşmüş fahişeler gibi, kendi kendine içlenerek mırıldanmış:

"Bekaretim gitti, namusum beş paralık oldu! Hangi yüzle ayı alemine çıkacağım (?) Damgayı yedim bir kere! Boz Ayı yerine Fahişe Boze Ayı derlerse işte o zaman..."

Çocuk kitabında tecavüz skandalı

İMZA GÜNLERİ DÜZENLEMİŞ

Tam 4 baskı yapan kitabın yeni baskıları için matbaada basılmaya devam ettiği ortaya çıktı. Musa Dinç'in skandal ifadelerin yer aldığı kitap için birçok çocukla imza günleri düzenlediği görüldü.

 Çocuk kitabında tecavüz skandalı - Resim : 2

KİTABIN YAZARI "ÖZÜR DİLEDİM" DEDİ

Aykırı'dan Berat Temiz'in haberine göre: Musa Dinç ise sosyal medya hesabından tepkiler üzerine açıklamada bulundu.

Dinç, "Erdemli bir davranış sergileyerek özür diledim, kitap satış dışı tutuldu; yayınevi ve benim elimde olanları imha ettik. Hakaret ve küfürler suç teşkil ediyor. Beni tanıyan ve bilenler nasıl bir insan olduğumu herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

Çocuk kitabında tecavüz skandalı ile ilgili etiketler Tecavüz kitap Çocuk Musa Dinç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.