Muriqi'nin menajerinden transfer açıklaması! "Fenerbahçe ile paylaştım"

Fenerbahçe'de performansıyla dikkat çeken Vedat Muriqi'ye özellikle İngiliz ekiplerinin ilgisi var. Kosovalı golcünün menajeri Haluk Canatar bu iddiaları doğruladı.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Vedat Muriqi'in menajeri Haluk Canatar, Kosova basınına transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"İtalya, İspanya ve İngiltere'den ilgilenen kulüpler oldu"

Vedat Muriqi ile Avrupa'nın prestijli liglerindeki kulüplerin ilgilenmesi çok doğal. Şimdiye kadar İspanya, İtalya ve İngiltere'den çeşitli kulüpler Vedat Muriqi hakkında ön bilgi istedi. Ben de 

"İnsiyatif Fenerbahçe kulübünde"

Vedat Muriqi'in Fenerbahçe ile 2023'e kadar devam eden sözleşmesi var. Bu yüzden insiyatif Fenerbahçe kulübünde. Ayrıca Vedat Muriqi şu anda Fenerbahçe'de çok mutlu ve şu anda başka bir kulübe transferi düşünmüyor.

Vedat Muriqi bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde oynadığı 25 maçta 13 gol attı ve 5 asist yaptı. Vedat Muriqi tüm kulvarlarda 28 maçta 15 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Muriqi'nin menajerinden transfer açıklaması! "Fenerbahçe ile paylaştım" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vedat Muriqİ Transfer menajer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.