Muriqi ve Kruse, Malatya deplasmanında yok!

Fenerbahçe'ye pazar günü oynanacak BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı öncesi iki yıldızından kötü haber geldi.

Fenerbahçe'ye pazar günü oynanacak BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı öncesi iki hücum oyuncusundan kötü haber geldi. Kasımpaşa mücadelesinde ayak bileği burkulan Vedat Muriqi ve kasık bölgesindeki sakatlığı tam olarak iyileşmeyen Max Kruse, dünkü idmanda takımla çalışmadı.

MEVLÜT'E ŞANS DOĞDU

Tedavileri süren ve özel program dahilinde çalışan iki oyuncunun da Malatya deplasmanında forma giyme şansının az olduğu belirtildi. Süper Lig'deki son 4 maçta takımdaki yerini alamayan Kruse'nin kısa süre içinde takımla çalışmalara başlaması planlanıyor. Ancak Alman futbolcunun maç eksiği nedeniyle Malatyaspor'a karşı oynama ihtimali düşük. Vedat'ın ise oynama umudu olsa da kulüp doktorları Malatya deplasmanında riske edilmemesi görüşünde. İkilinin yokluğunda ise teknik direktör Ersun Yanal, Mevlüt Erdinç'e forma vermeyi düşünüyor. 32 yaşındaki santrfor, böylece Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de ilk kez 11'de oynama şansını bulacak.

Muriqi ve Kruse, Malatya deplasmanında yok! ile ilgili etiketler Mevlüt Erdinç Vedat Muriqİ Max Kruse Malatya Süper Lig Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.