Mürid avukatlara yönelik operasyonda skandal detay! Adnan Oktar cezaevinde avukatı taciz etmiş

Adnan Oktar’ın avukatlarına yönelik bugün gerçekleştirilen operasyonda şok bir detay ortaya çıktığı öğrenildi. Adnan Oktar Davası'nda, müştekilerinden Uğur Şahin’in örgütün avukat yapılanması hakkında verdiği dilekçe bir skandalı da ortaya çıkardı. Dilekçedeki şikayete göre; Adnan Oktar 2020 yılında cezaevindeki açık görüşte aynı zamanda müridi olan avukatı Sinem Mollahasanoğlu'nu eliyle taciz etmiş.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, son bir haftadan beri Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü Davası'ndaki tahliyeleri ve sonrasında yaşananları konuşuyor.

ADNAN OKTAR'A BAĞLI AVUKATLARA OPERASYON

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü Davası'nda, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesinin Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü üyesi 61 şahıs hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararına verilmişti. Bu karar sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekipler, firari olan kişileri aramaya başlamıştı.

Bu arada İstanbul polisinin yaptığı araştırmalarda, iddialara göre sadece Adnan Oktar'a bağlı olan ve mürid konumunda bulunan 8 avukat tespit edilmişti. Yine yapılan araştırmalarda, bu 8 avukatın her gün cezaevine giderek Adnan Oktar ile birer saatten tan 8 saat görüştükleri belirlendi. Bu avukatların örgüt içerisinde etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyenleri engelledikleri belirlenirken, yine örgütün para işlerini yönettikleri belirlenen mürid konumundaki 8 avukat, sabaha karşı yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı.

MÜRİD AVUKATLARA YÖNELİK OPERASYONDA SKANDAL DETAY

Adnan Oktar’ın avukatlarına yönelik bugün gerçekleştirilen operasyonda şok bir detay ortaya çıktığı öğrenildi. Adnan Oktar Davası'nda, müştekilerinden Uğur Şahin’in örgütün avukat yapılanması hakkında verdiği dilekçe bir skandalı da ortaya çıkardı. Uğur Şahin’in Adnan Oktar Suç Örgütü avukat yapılanmasını deşifre eden şikayet dilekçesinde hem örgüt üyesi hem de avukatı olarak faaliyet gösteren isimleri tek tek aktarıyor. Dilekçenin ilerleyen bölümlerinde ise skandal bir detay yer alıyor. İşte o dilekçeden bazı bölümleri:
 
TACİZ 1999’DA KARTAL CEZAEVİNDE BAŞLIYOR

Uğur Şahin'in şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verdiği görüldü: "Mahkeme sürecinde sanık Adnan Oktar ile 1999 yılında aynı cezaevi ve hücrede kalan Fırat Develioğlu'nun ifadesinde, Adnan Oktar’ın yanına gelen avukatları “elle taciz” ettiği yönündeki beyanları yer alıyor.
 
2020 YILINDA SİLİVRİ CEZAEVİNDE TACİZ

Yine müşterilerden Uğur Şahin dilekçesinde, Adnan Oktar’ın örgüte gönül bağı olan ve bugün gözaltına alınan, hem müridi hem de avukatı olduğunu iddia ettiği Sinem Molahasanoğlu’nu, Silivri Cezaevinde taciz etmeye devam ettiğini anlatıyor: “2020 Eylül ve Ekim aylarında Silivri Kapalı Cezaevi’nde avukat Sinem Mollahasanoğlu'nu, sanık Adnan Oktar’ın cezaevi açık görüşünde elle taciz ettiği.."
 
TACİZİ İNFAZ KORUMA MEMURLARI DA GÖRMÜŞ

Uğur Şahin şikayet dilekçesinin devamında, Adnan Oktar’ın hem müridi hem de avukatı Sinem Mollahasanoğlu’nu taciz ederken infaz koruma memurlarına yakalandığının altını çiziyor: "Bu eylemin infaz koruma memurleri tarafından görüldüğü, panik halinde yakalanmalarından ötürü tutanak tutulmasını engellemek için girişim ve açıklamalarda bulunduğu, daha sonra haklarında işlem yapılmadığı ve bu konunun cezaevi çalışanları ve bazı avukatlar tarafından duyulduğunu öğrendim."
 
ADNAN OKTAR TACİZLERE CEZAEVİNDE DEVAM EDİYOR

Uğur Şahin, şikayet dilekçesinin sonunda, Adnan Oktar’ın cezaevinde tacizlerine devam ettiğini ise şöyle vurguluyor: "Bu olayın geçmişteki yani 1999 yılındaki olaylar ışığında değerlendirildiğinde ve Adnan Oktar’ın mahkeme kararları ile cinsi sapıklığı ispat edilmiş olması hususları değerlendirilerek cezaevi müdürlüğüne konu ile ilgili belge ile ilgili infaz memurlarının ifadelerinin alınmasını talep ediyorum."

 

Mürid avukatlara yönelik operasyonda skandal detay! Adnan Oktar cezaevinde avukatı taciz etmiş ile ilgili etiketler Adnan Oktar avukat Sinem Mollahasanoğlu uğur şahin cezaevinde taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.