Muratti, Winston 25 TL mi olacak? 4 Ocak Sigara Fiyatları Tablosu!

2022 yılı sigaraya zamla birlikte geldi. Alkol ve sigaradan alınan ÖTV yüzde 47 oranında zamlandı. Bir paket sigaradan alınan vergi totalde 15 liraya yakın oldu. Paket fiyatlarına yakında yansıması beklenen sigara zammı sonrası Muratti, Winston gibi markalara 6 liralık zam geldi iddiası var.

En güncel sigara fiyatlarını araştırdık. Sigara ve Alkole gelen ÖTV zammı tiryakilere kötü haber oldu. Türkiye'de 2022 yılı zamlarla birlikte geldi. Akaryakıttan tutun da tütün ürünlerine kadar bir dizi sektör gelen zamlardan etkilendi. Sigara fiyatları da bundan nasibini aldı. Her bir marka gelen yüzde 47'lik zam artışı sonrası sigara paket fiyatlarına 6 liradan başlayan zamlar yapmaya hazırlanıyor.

Muratti, Winston 25 TL mi Oldu?

Sigara içenlere kötü haber gelmek üzere. Marlboro Roll 50'nin 35 TL'den satılmaya başlayacağı iddiası gün içinde diğer markalara da yansıdı. Lark markasının paket fiyatının 24 lira olacağı, Muratti ve Winston'un da 6 lira zamlanarak satışa sunulacağı söylentisi sosyal medyada da gündem oldu.

İşte 4 Ocak Sigara Fiyatları Tablosu

Muratti, Winston 25 TL mi olacak? 4 Ocak Sigara Fiyatları Tablosu!

 

 

 

Muratti, Winston 25 TL mi olacak? 4 Ocak Sigara Fiyatları Tablosu! ile ilgili etiketler sigara sigara zammı sigara fiyatları muratti winston
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.