Murat Yıldırım'la Özge Gürel öpüştü, İmane Elbani denetledi!

‘İlk Öpücük’ filmiyle gündemde olan Murat Yıldırım’ın öpüşme sahnelerini sette kendisini yalnız bırakmayan Faslı eşi İmane Elbani’nin gözetiminde çektiği ortaya çıktı.

Beyazperdede romantik komedi rüzgârı estiren ‘İlk Öpücük’te Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in öpüşme sahnelerinde İmane Elbani’nin de sette olduğu ortaya çıktı. Faslı güzelin galalarda olduğu gibi çekimler süresince de eşini desteklediği öğrenildi.

640xauto_3

TEKRARLARDA TEDİRGİNLİK YAŞADI

Konuşulanlara göre Murat Yıldırım, öpüşme sahnelerinde gerildi. Filmin beş ayrı bölümündeki öpüşme sahneleri çekilirken tekrarlar olunca tedirginlik yaşadı. Tirilye ve Gölyazı’daki çekimlerde bu sahnelerin çabuk tamamlanması için set ekibini uyardı.

640xauto_1

‘HAYAT ARKADAŞLIĞI BU İŞTE’

Murat Yıldırım, eşinin her an yanında olmasıyla ilgili Bursa galasında şöyle konuşmuştu: “Hayat arkadaşı denilen şey bu işte. O yanımdayken çok iyi hissediyorum. Evlenip de ayrı kalmak hayat arkadaşlığına göre bir şey değil.

Murat Yıldırım'la Özge Gürel öpüştü, İmane Elbani denetledi! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Özge Gürel Imane Elbani opüşme ilk opücük faslı yeni film
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.