Murat Yıldırım'ın model eşi makyaj güzeli çıktı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Murat Yıldırım'ın model eşi Imane Elbani, makyajsız fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı. Sosyal medya kullanıcılarının kimi Elbani'nin makyajsız da güzel olduğunu savunurken kimileri de bu halini hiç beğenmedi.

Kim Milyoner Olmak İster'i sunan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Faslı model Imane Elbani ile mutlu evliliğiyle dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncunun eşiyle çektirdiği bir fotoğraf sosyal medyayı ikiye böldü. Imane Elbani'nin makyajsız olduğu fotoğrafa yorum yağdı.

 

 Kimi Faslı modelin makyaj güzeli olduğunu savunurken birçok sosyal medya kullanıcısı da "Böyle de güzel. Önemli olan ruh güzelliği, Murat Yıldırım onu her haliyle seviyor demek ki" yorumlarını yazdı.

İşte o paylaşım:

Murat Yıldırım'ın model eşi makyaj güzeli çıktı!

Murat Yıldırım'ın model eşi makyaj güzeli çıktı! ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.