Murat Yıldırım'ın eşi İmane Elbani'nin kıskançlık krizi!

20 Ekim’de vizyona giren ‘İlk Öpücük’ filminin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın eşi İmane Elbani sette kıskançlık krizine girdi.

Posta'nın haberine göre İmane Elbani çekimler bitene kadar yönetmen koltuğunun yanı başında kendisine ayrılan yerde oturdu, öpüşme sahneleri sırasında kıskançlık krizi geçirmiş.

Murat Yıldırım ile Özge Gürel’in yakınlaştığı sahnelerden sonra karavanda kavga çıkarıyormuş. Sık sık tartışan çift yüzünden diğer başrol oyuncusu Özge Gürel de gerilmiş.

59fd7662ae78491e74cf87d5

Son olarak kostüm asistanıyla da tartışmış ve yapımcı Şebnem Aşkın’a şikayet etmiş.

Şebnem Hanım da asistanı kovarak konuyu kapatmış.

Özge Gürel ise kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serkan Çayoğlu ile çok mutlu. Gürel, evlilik sorularını “Acelemiz yok. Aileler tanışıyorlar” diye yanıtlamıştı. Birbirlerini kıskanmadıklarını söyleyerek “Aramıza kıskançlık gibi duyguları sokmuyoruz. Kontrollü kıskançlık. Serkan bana her zaman çok güven veriyor” demişti.

Murat Yıldırım'ın eşi İmane Elbani'nin kıskançlık krizi! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Özge Gürel emani elbani ilk opücük kışkançlık
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.