Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani'nin Aziz dizisindeki rolü belli oldu!

Aziz dizisi ile tekrar Show TV ekranlarına dönen Murat Yıldırım eşi Iman Elbani'yi de Aziz oyuncu kadrosuna kattı. Sosyal medyada "Hoşgeldin" diyerek kalp emojisi koyan Yıldırım'ın eşi Iman Elbani'nin dizide alacağı rol belli oldu.

Show TV dizisi Aziz her Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven, Fırat Tanış ve Simay Barlas'ın rol aldığı Aziz final yapıyor iddialarına rağmen oyuncu kadrosuna da genişletiyor. Son olara Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani de kadroya katıldı.

Fas asıllı güzel Iman Elbani ilk kez bir dizide rol alacak. Sürpriz bir rolle izleyicinin karşısına geçecek olan Iman Elbani, setten ilk fotoğrafları da paylaştı.

Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani'nin Aziz dizisindeki rolü belli oldu!

Murat Yıldırım da eşi Iman Elbani'nin kadroya katılmasını sosyal medyadan duyurdu. "Hoşgeldin" diyerek kalp emojisi koyan oyuncu eşinin yanında olduğunu gösterdi.

 

Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani'nin Aziz dizisindeki rolü belli oldu! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım ıman elbani aziz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.