Murat Yıldırım'a Seri Katil Teklifi! Üç Kuruşluk Diziden Bomba Transfer

Çukur dizisinin final yapması sonrasında son bölümde Üç Kuruş’unda müjdesini veren Ay Yapım yeni bombaları peş peşe patlattı. Dizi hakkında yeni iddialar ortaya atılırken başrol için Taner Ölmez’in teklifi reddettiği ancak seri katil İrfan karakterini canlandıracak bir oyuncu için olumlu sonuçlar geldiği iddia edildi.

Çukur dizisinin final yapması sonrasında son bölümde Üç Kuruş’unda müjdesini veren Ay Yapım yeni bombaları peş peşe patlattı. Dizi hakkında yeni iddialar ortaya atılırken başrol için Taner Ölmez’in teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu’nun oynayacağı Ay Yapım’ın yeni sezon dizlerinden Üç Kuruş, bomba gibi hazırlıkları ile kamera arkası çekimlerde yerini sağlamlaştırıyor. Bir süre öncesinde final yapan Çukur dizisinin son bölümünde görüntüleri yayınlanan Üç Kuruş’un konusu ve oyuncuları hakkında da her geçen gün yeni isimler ortaya atıldı.

Murat Yıldırım'a Seri Katil Teklifi! Üç Kuruşluk Diziden Bomba Transfer

“İçerde’den çıktık Çukur’a düştük sırada Üç Kuruş” duvar yazısı ile hayranlarına gönderme yapan Ay Yapım beraberinde büyük soru işaretlerinin de oluşmasına sebebiyet verdi. Normalde üç erkeğin hayatlarını konu alması beklenen Üç Kuruş dizisinin konusunda bazı değişikliklere gidildiği ve senaryonun elde geçirildiği iddia edildi.

Murat Yıldırım'a Seri Katil Teklifi! Üç Kuruşluk Diziden Bomba Transfer - Resim : 2

Polis ile mafya çatışmasını konu alacak olan Üç Kuruş dizisinde Kaygılaroğlu’na başta emniyet amiri Efe karakterinin önerildiği ancak ünlü oyuncunun kumarhane işleten Kartal çok istediği öğrenildi. Dizide ayrıca Mucize Doktor’un başrol oyuncularından Taner Ölmez’e de teklif gittiği ancak kendisinin bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Murat Yıldırım'a Seri Katil Teklifi! Üç Kuruşluk Diziden Bomba Transfer - Resim : 3

Son olarak Ramo’da büyük bir hayran kitlesine kavuşan Murat Yıldırım’ın Üç Kuruş dizisinde kurbanlarını öldürdükten sonra üzerlerine üç kuruş atan seri katil İrfan’ı canlandıracağı son gelen iddialar arasında yerini aldı.

Murat Yıldırım'a Seri Katil Teklifi! Üç Kuruşluk Diziden Bomba Transfer ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Murat Yıldırım Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.