Murat Yıldırım'a Aziz dizisinin setinde sürpriz kutlama

Cuma akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği Aziz dizisinin başrol oyuncusu yeni yaşını setteki sürpriz doğum günü ile kutladı. Yeni yaşına sette çalışarak giren Murat Yıldırım'ı eşi İmane Elbani yalnız bırakmadı.

Aziz dizisinde Aziz Payidar rolünü üstlenen oyuncu Murat Yıldırım 43. yaşını kutladı. Aziz dizisinin setinde çekimler tüm hızı ile devam ederken dizi ekibinin hazırladığı sürpriz kutlamaya Murat Yıldırım’ın eşi Imane Elbani de katıldı. Sahne arasında elinde pasta ile içeri giren eşi, arkasında toplanan oyuncu ve çekim ekibini gören Murat Yıldırım şaşkınlığını gizleyemedi.

Murat Yıldırım'a Aziz dizisinin setinde sürpriz kutlama

Eşinden aldığı pastayı önce Aziz dizisi sonra da kendi için dilek tutarak üfleyen Murat Yıldırım tüm ekibe ve gün boyu tebrik mesajları yağdıran hayranlarına teşekkür etti.

Murat Yıldırım'a Aziz dizisinin setinde sürpriz kutlama - Resim : 2

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

 

Murat Yıldırım'a Aziz dizisinin setinde sürpriz kutlama ile ilgili etiketler Imane Elbani Murat Yıldırım aziz aziz payidar dizi seti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.