Murat Yıldırım ve Iman Elbani kızları Miray ile ilk pozlarını paylaştı! Binlerce beğeni aldı...

2016 yılında Faslı güzel Iman Elbani ile evlenen ünlü oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde baba olmuştu. Yıldırım, eşi ve kızı Miray ile çekildiği ilk pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Şu sıralar Teşkilat dizisinde rol alan oyuncu Murat Yıldırım, ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Murat Yıldırım daha önce eşine hakaret eden bir takipçisine tepki göstermiş, Iman Elbani'nin 5 kez bebek kaybettiğini söylemişti. Çift sonunda mutluluğu yakaladı.

"ÇOK UZUN ZAMANDIR DUA ETTİNİZ, İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ..."

Iman Elbani ile kızlarına kavuşan Murat Yıldırım, "Hepinize çok teşekkür ederim… Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz. Sonunda kızımız Miray dünyaya geldi… Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Murat Yıldırım ve Iman Elbani kızları Miray ile ilk pozlarını paylaştı! Binlerce beğeni aldı...

KIZLARIYLA İLK POZ: YILDIRIM AİLESİ

Yıldırım çifti kızları Miray ile çekildikleri fotoğrafı paylaştı. Kızlarıyla çekildikleri pozu yayınlayan ikili altına, "Yıldırım Ailesi" notunu düştü. Fotoğraf kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

 

 

 

Murat Yıldırım ve Iman Elbani kızları Miray ile ilk pozlarını paylaştı! Binlerce beğeni aldı... ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Bebek ıman elbani
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.