Murat Yıldırım sosyal medyada aşka geldi!

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla eşi İmane Elbani'nin doğum gününü kutladı.

Murat Yıldırım, 2016 yılında evlendiği Faslı eşi İmane Elbani'nin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Yıldırım'ın paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

İSTANBUL'DA EVLENMİŞTİ

Oynadığı dizilerle Orta Doğu'da büyük hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım ile Londra'da tanıştığı İmane Elbani 2016'da İstanbul'da evlenmişti. İkilinin balayı tercihi ise Maldivler olmuştu. Murat Yıldırım eşi İmane Elbani'nin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Eşiyle baş başa tatil çıkan oyuncu romantik paylaşımlarda bulundu.

Murat Yıldırım sosyal medyada aşka geldi!

"İYİ Kİ DOĞDUN ANLAMIM"

Murat Yıldırım, Instagram paylaşımına, "Ne zaman ufacık bir umutsuzluğa kapılsam sana bakıp 'İşte sana hayatta verilebilecek en güzel hediye' diyorum kendime. İyi ki doğdun hayatım, iyi ki doğdun anlamım" notunu düştü. Murat Yıldırım'ın paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Murat Yıldırım sosyal medyada aşka geldi! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Doğum günü eşi kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.