Murat Yıldırım kepenk kapattı... Oyunculuktaki başarısını ticarette yakalayamadı!

İmane Elbani ile dünya evine giren Murat Yıldırım, bir yıl önce Bebek'te açtığı dükkanı, yüksek kira ve yüksek maliyet nedeniyle kapattı.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, Bebek’te 1 yıl önce açtığı dükkanı işletemedi. Yıldırım, bir yıl önce havyar üretimi yapan Mehmet Tosmur'la ortak olmuş ve bir dükkan açmıştı. İş birliğini Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir davetle açıklayan oyuncu, sanatçı dostlarından destek görmüştü. Royal Caviar adlı bir mekan da açan Yıldırım, oyunculuktaki başarısını ticarete taşıyamadı. Oyuncu, yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle dükkanını kapattı.

ZARARI BİLİNMİYOR

Firmanın, Bebek'teki mağazası boşaltılarak kapısına kilit vuruldu. Milliyet’in haberine göre, ekonomik sebeplerden dolayı Elmadağ'daki şubesini de kapattığı öğrenilen markanın, telefon üzerinden sipariş alarak ticari hayatına devam ettiği öğrenildi. Oyuncunun yatırım yaptığı proje nedeniyle ne kadar zarara uğradığıysa merak konusu haline geldi.

Murat Yıldırım kepenk kapattı... Oyunculuktaki başarısını ticarette yakalayamadı! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım mekan kapattı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.