Murat Yıldırım: Eşimi kendimden çok seviyorum!

Murat Yıldırım, 4 yıl önce evlendiği eşi İmane Yıldırım hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Eşim, sonsuzluğu beraber istediğim biri. Ben onu, onun da beni sakındığı gibi her şeyden sakınıyorum" dedi.

Şu sıralar yeni dizisi 'Ramo' ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Murat Yıldırım, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj verdi. İşte röportajdan öne çıkan bölümler...

Sizin işinizin ışıltı tarafına hepimiz şahidiz. Görünmeyen yüzünde neler var?

Tahmin edemeyeceğin kadar zor bir dünya diyebilirim. Şunu da söylemeden edemeyeceğim; zor şartlarda çalışıyoruz diye isyan eden oyuncuları da anlamakta güçlük çekiyorum.

"SEKTÖR SORUNLARI SEKTÖRLE KONUŞULUR, ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNENLE DEĞİL!"

Neden?

Kimi kime şikâyet ediyorlar? Sektör sorunları sektörle konuşulur, asgari ücretle geçinenle değil! Aksi takdirde herkesin hemen, aldığınız ücreti dörtle çarpıp aylığınızı hesaplayabilecek matematiği var.

Sizinki bu yolculukta verilen nasıl bir savaştı?

Magazinde yer alıp yükselişi kolaylaştırırım gibi bir düşüncem hiç olmadı. Aklım sadece oyunculukla fark edilebilmeye çalıştı. O dönem bunun tahmin edebileceğin zorluklarını yaşadım ama bu benim tercihimdi. Zor olan kısmı daha uzun bir yolculuk istiyor. Şimdi bazı yeni oyuncuları görüyorum, üç-beş bölümde star olmak istiyorlar. Sosyal medya üzerinden onların savaşı da zorlu olacak. Kendinin tam ne olduğunu bilememenin verdiği zorlukla savaş... Ben direncimi bu yolda kazandım.

Ortadoğu’da çok seviliyor, ödüller alıyorsunuz. Neler hissediyorsunuz bu konuda?

Bu sevgi son 10 yılı geçkin bir zamandır Ortadoğu’nun çok dışına çıktı. Güney Amerika’dan Rusya’ya, Afrika ülkelerine kadar... Mesela İspanya’da en çok reyting alan film Fahriye Evcen’le oynadığımız ‘Sonsuz Aşk’ oldu. Artık ben bile takip edemiyorum. Şunu hissediyorsunuz, dünya küçük mü acaba? Ama değil. Yapmak istediğim çok büyük projeler var, daha çok ülkeye ulaşmak istiyorum.

Murat Yıldırım: Eşimi kendimden çok seviyorum!

"ONU KENDİMDEN ÇOK SEVİYORUM, YILLARCA ONDAN BAHSEDEBİLİRİM"

Evleneli dört yıl oldu. Eşinize olan aşkınızı nasıl anlatırsınız?

Daha dün İmane’ye “Neredeyse dört yıl olmuş, ne çabuk geçti” dedim. 4 bin yılda da, daha fazlasında da yanında böyle hissedeceğim biri İmane... Her şeyi onunla yapmak istiyorum ve bunun için tekrar tekrar yüz binlerce yıl gerek. O, sonsuzluğu beraber istediğim biri. Ben onu, onun da beni sakındığı gibi her şeyden sakınıyorum. Onun da beni sevdiği gibi, kendimden daha çok seviyorum. Günlerce, aylarca hatta yıllarca ondan bahsedebilirim. O her şeyin en iyisine, en güzeline layık.

Aşk yıllar içinde şekil değiştirdi mi?

Bizimki hiç tanımadığım, şahit olmadığım bir duygu. Her geçen gün daha büyük bir istek ve arzuyla büyüyerek ilerliyor.

Ne Fas, ne İstanbul… Londra’da tanışmışsınız. Kadere inanıyor musunuz?

Kader çok derin, ilmi bir konu. Anlamak için biraz kuantum fiziği bilmek gerek. Ben kadere inanıyorum. İmane’yle tanışmak, evlenmek benim kaderim.

İlk görüşte aşk mıydı?

Ona üçüncü görüşmemizde evlilik teklif ettim. Bu da kaderdi. Her şey bizim üstümüzde gelişiyordu, bu sadece yaşayanın anlayabileceği bir şey. Onu ilk gördüğüm andaki duygu çok değerliydi.

Murat Yıldırım: Eşimi kendimden çok seviyorum! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım evlilik Aşk İmane Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.