Murat Ünalmış'ın yeni mesleği şaşırttı! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı bakın ne yapıyor?

Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Demir Yaman karakteri ile şöhret olan Murat Ünalmış dizinin 3. sezonunda veda etmişti. Oyuncunun diziden ayrıldıktan sonra yeni mesleğini duyanlar inanamıyor.

Murat Ünalmış nam-ı diğer Demir Yaman Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldıktan sonra yeni mesleğini buldu. Yeni sezonunda izleyicinin de Demir Yaman geri dönecek mi sorularını sorduğu ünlü oyuncu diziden ayrıldıktan sonra yeni mesleği ile herkesi şaşırttı.

Ekranlara veda eden Murat Ünalmış Kapadokya'da açtığı yeni restoranıyla ilgilenmeye başladı. Diziden sonra bir süre tatil yapan oyuncu arkadaşları ile Kapadokya'da açtığı restoranda buluştu.

Murat Ünalmış'ın yeni mesleği şaşırttı! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı bakın ne yapıyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sonra soluğu İstanbul'da alan ve daha sonrasında arkadaşlarını Kapadokya'da açtığı restorana götüren Ünalmış, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Paylaşımına, ‘Dostlarla güzel bir pazar günü’ yazan oyuncunun takipçileri fotoğrafa kısa sürede ‘Keyfiniz bol olsun’, ‘Muhteşemsiniz’ şeklinde yüzlerce yorum yaptı.

Kayserili başrol oyuncusu Murat Ünalmış, set çalışanına saldırdığı  iddialarını yalanladı - Kayseri Deniz Postası

Yeni sezonda bir dizi anlaşması yapmayan oyuncunun hayranları heyecanla yeni proje haberi bekleye dursun Ünalmış, hayranlarıyla bir süre daha sosyal medyadan hasret gidereceğe benziyor.

Murat Ünalmış'ın yeni mesleği şaşırttı! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı bakın ne yapıyor? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Murat Ünalmış demir yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.