Murat Ünalmış Çok Benzediği Tarihi Karakterle Geliyor!

Dönem dizi ve filmlerinin aranan oyuncusu Murat Ünalmış bu kez çok benzediği tarihi bir karakterle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir Yaman'ı olarak birçok kişinin beğenisini kazanan oyuncu Murat Ünalmış dizinin üçüncü sezonunda veda etmişti. Akabinde Kapadokya'da açtığı restoranında vakit geçiren başarılı oyuncu gelen projeleri değerlendirmeye başlamıştı.

Müslüm ve Kesişme: İyi Ki Varsın Eren filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun gelecek döneme hazırladığı proje için görüştüğü Murat Ünalmış eğer anlaşma imzalanırsa tarihi bir karakteri canlandıracak. Türk solunun efsane isimlerinden olan Deniz Gezmiş'i oynaması beklenen Murat Ünalmış'ın henüz ne cevap verdiği merak konusu.

Oyuncu Murat Ünalmış koronavirüse yakalanmıştı! Açıklama geldi - Magazin  Haberleri

1972 yılında idam edilen Deniz Gezmiş'e çok benzeyen Murat Ünalmış, yapımcı ile bir araya geldi. Oyuncunun bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Şu an için Deniz Gezmiş'in ailesinden izin alınması bekleniyor.

Hayranları Şimdiden Heyecanlandı

Mustafa Uslu'nun Deniz Gezmiş filmi için yönetmen olarak Ömer Faruk Sorak ismini düşündüğü belirtildi.

Deniz Gezmiş'in 50 yıl sonra ilk kez yayınlanan fotoğrafları

Deniz Gezmiş Kimdir?

70'li yıllarda sağ sol çatışmalarının en yoğun yaşandığı dönemde öğrencilere liderlik yapan , Filistin Kurtuluş Örgütü'nde eğitim almasıyla bilinen Deniz Gezmiş, 20 Şubat 1947'de doğdu. 12 Mart Muhtırası'nı akabinde yakalanan Deniz Gezmiş, arkadaşları Hüseyin İnan ve Yusuf İnan'la birlikte asılarak idam edilmiştir.

 

Murat Ünalmış Çok Benzediği Tarihi Karakterle Geliyor! ile ilgili etiketler Murat Ünalmış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.