Murat Ünalmış annesinin gönlünü bir kez daha kazandı! Demir Yaman gerçekte de böyleymiş! 

ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı Demir Yaman karakteri ile dizi tarihinin unutulmazları arasında giren Murat Ünalmış annesine olan vefa duygusuyla yine gönülleri fethetti.  

Demir Yaman karakteri ile Bir Zamanlar Çukurova dizisine damga vuran oyuncu Murat Ünalmış dizinin 3. sezon finaliyle birlikte ayrılmıştı. Hakkında sosyal medyada kampanya başlatılan oyuncu ne kadar ısrarlı paylaşımlar yapılsa da diziye geri dönmemişti. y 

Bir Zamanlar Çukurova’ya vedası sonrası Kapadokya’da açtığı restoranla ilgilenmeye başlayan oyuncu zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Son olarak Murat Ünalmış annesinin doğumgününü kutlayarak ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu gösterdi.  

Murat Ünalmış annesinin gönlünü bir kez daha kazandı! Demir Yaman gerçekte de böyleymiş! 

Takipçilerinin gönüllerini bu hareketiyle fetheden Ünalmış, “‘Canım annem. İyi ki doğmuşsun. Sağlıkla hep yanımda ve arkamda ol. Seni çok seviyorum…’ notunu düştü. Dakikalar içinde binlerce beğeninin geldiği paylaşımla birlikte takipçileri de yorum yapmadan geçmedi.  

Murat Ünalmış’ın annesine yönelik yapılan yorumlarda, “İyi ki böyle bir evlat dünyaya getirdin”, “Allah seni başımızdan eksik etmesin” yorumları vardı. 

Bu arada Murat Ünalmış’ın yeni proje aşamasında olduğu biliniyor. Uzun ve zorlu bir dizi yolculuğundan sonra Murat Ünalmış yakında duyuracağı dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. 

Murat Ünalmış annesinin gönlünü bir kez daha kazandı! Demir Yaman gerçekte de böyleymiş!  ile ilgili etiketler ATV Murat Ünalmış
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.