Murat Ülker'in Twitter önerisi nedir?

Murat Ülker'in Twitter önresi herkes tarafından merakla araştırılıyor. Sosyal medya hesabını geçen yıl kapatan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den çok konuşulacak bir öneri geldi. Ülker'den Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a gelen Twitter önerisinin ne olduğu araştırılıyor. Peki Murat Ülker'in Twitter önerisi nedir? Murat Ülker kimdir? Detaylar haberimizde...

Murat Ülker'in Twitter önerisi nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın,katılımı ile düzenlenen basın toplantısına katılan isimlerden biri ise Murat Ülker. Sosyal medya hesabını geçen yıl kapatan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a çok konuşulacak bir öneri geldi. Peki Murat Ülker'in Twitter önerisi nedir? Murat Ülker kimdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Murat Ülker'in Twitter önerisi nedir?

Zaman zaman erişim engeli getirilen Twitter için Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, tartışma yaratacak bir öneride bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, cuma günü iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla düzenlediği basın toplantısına katılan Murat Ülker, burada Twitter kullanımıyla ilgili bir öneride bulundu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Murat Ülker’in, Bakan Albayrak’a, ‘Twitter’a TC kimlik numarasıyla girilsin’ önerisinde bulunduğunu aktardı.

Murat Ülker’in, bu konuda Almanya’yı örnek gösterdiği belirtilerek, “TC kimlik numarası veya telefon numarası verilmeden hesap açılması sorumsuzluk, hatta suça azmettiriciliktir. Herkes o ortamı serbest küfür kürsüsü sanıyor” dediği ifade edildi.

 

Murat Ülker'in Twitter önerisi nedir? ile ilgili etiketler Murat Ülker Twitter önerisi nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.