Murat Ülker, şirketlerinde çalışanlara hangi mesajı gönderdi?

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, son zamanlarda grup hakkında ortaya atılan mesnetsiz iddialarla ilgili açıklamaların da olduğu bir mesajı tüm çalışanlarına e-posta ile gönderdi. Ülker, mesajında Türkiye'nin en büyük bankaları ile gerçekleştirilen olağan toplantılar sonucunda 1 milyar dolar tutarındaki sendikasyon kredisi için anlaşıldığını da duyurdu.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker tarafından gönderilen mesajda, "Şeffaf iletişim kurallarımız çerçevesinde sizleri bilgilendirmek istedim" denildi.

Mesajda, 6 Şubat'ta her yıl olduğu gibi olağan bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdikleri bankaların sendikasyon kredisi vermeyi teklif ettikleri belirtildi. "Dün itibari ile toplantıda vardığımız mutabakatın ilk adımı olarak, 1 Milyar Dolar tutarındaki, arzu ettiğimiz krediyi, uzun vadeli ve istediğimiz şartlarda almış bulunuyoruz" denildi.

Açıklamada, bu kredi için, "Türk ekonomisinin istikrarına, globalleşen holdingimize ve en iyi örneklerinden olduğumuz Türk girişimciliğine güveni de gösteriyor. Halka açık şirketlerimiz mevcut bırsa performanslarının genel endeksin üstünde seyretmesi de, dayanaksız söylemlerle algı operasyonu yürütenlerin gayretlerini boşa çıkarıyor" ifadelerine de yer verildi.

İşte o mesaj:

uIlker_mesaj

Murat Ülker, şirketlerinde çalışanlara hangi mesajı gönderdi? ile ilgili etiketler Murat Ülker Yıldız Holding kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.