Murat Sancak'tan olay sözler... "MHK'deki FETÖ'cüler temizlensin!"

Murat Sancak: "Bu adam (Ali Şansalan) eyyamcının teki. Futbolcuları tehdit ediyor! VAR'daki de öyle... Alper Saka mı ne karın ağrısıysa... Bunlar hazırlıklık gelmişler. Bunlar FETÖ'cülerin eseri. MHK'deki FETÖ'cüler temizlensin! Her kurumda Emniyet'te, Askeriye'de FETÖ'cüler vardı da hakemlerin içerisinde mi yok! Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarları galeyana getirdi. Yeter ama artık yeter!"

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş maçına tartışmalı kararlarıyla hakem Ali Şansalan ve VAR Sarper Barış Saka damgasını vurdu.

Ev sahibinin iki golü VAR'dan döndü ve 90+5'te yaşanan galibiyet sevinci kursakta kaldı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak stat çıkışı sert açıklamalarda bulundu. Sancak, "Bu adam (Ali Şansalan) eyyamcının teki. Futbolcuları tehdit ediyor! VAR'daki de öyle... Alper Saka mı ne karın ağrısıysa... Bunlar hazırlıklık gelmişler. Bunlar FETÖ'cülerin eseri. MHK'deki FETÖ'cüler temizlensin!" dedi.

NİHAT ÖZDEMİR'E SESLENDİ

"Nihat Özdemir'e sesleniyorum... Başkanım, MHK Başkanım sizlerden rica ediyorum. Bu FETÖ'cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarları galeyana getirdi. Yeter ama artık yeter! Bu kadar hakemlere destek olan biri olarak seyircilerin beni eleştirdiği yerde, hiçbir zaman hakem eleştirmedim. Böyle eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez, bu lig bitmez!"

"Sayın Nihat Özdemir başkanım, hakemlerin içerisindeki FETÖ'cüleri temizle başkanım. Bunlar hep FETÖ'cülerin eseri. Her kurumda Emniyet'te, Askeriye'de FETÖ'cüler vardı da hakemlerin içerisinde mi yok!"

"TFF başkanına, MHK başkanına sözüm olsun. Bu hakem eyyamcının teki. Maçı katletti. Oyun oynatmadı. Futbolcuları tehdit etti. İtiraz edeni tehdit ediyor."

Murat Sancak'tan olay sözler... "MHK'deki FETÖ'cüler temizlensin!"

 

Murat Sancak'tan olay sözler... "MHK'deki FETÖ'cüler temizlensin!" ile ilgili etiketler Adana Demirspor Beşiktaş MHK murat sancak Ali Şansalan
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.