Murat Sancak: "Ibrahimovic'i takımda görmek isteriz"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Zlatan Ibrahimovic'e transfer teklifi götürdüklerini ancak Milan'ın yıldız ismi bırakmadığını söyledi... Belhanda ve Balotelli transferleriyle dikkat çeken Adana ekibinin başkanı, "1 sene sonra gelmek isterse, Ibrahimovic'i takımda görmek isteriz" dedi.

Younes Belhanda ve Mario Balotelli transferleriyle adından söz ettiren Adana Demirspor, transferde bombaları patlatmaya devam edecek. Dün akşam A Spor yayınına bağlanan başkan Murat Sancak, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

İtalyan golcü Balotelli'nin transferinde karşı tarafın Adana Demirspor'un sunduğu şartları kabul etmesiyle sonuç çıktığını aktaran Sancak, "Balotelli ile istediğimiz şartlarda anlaştık. Öyle anlatıldığı gibi deli falan değil. Gayet karakterli bir futbolcu" ifadelerini kullandı. Mavi Şimşekler transferi açıklarken "İki Deli Bir Araya Gelmemeli" şeklinde bir şarkı paylaşarak İtalyan santrfora yapılan "deli yakıştırmasın" göndermede bulunmuştu. Başkan Sancak, Balotelli'yle ilgili daha önce de "O deliyse biz de deliyiz" diye espri yapmıştı.

IBRAHIMOVİC'İ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİZ

Bir ara, Galatasaray'ın eski yıldızlarından Bruma'yla ilgilen Adana Demirspor bu transferden vazgeçmişti. Sancak, bu kararlarını "Bruma'dan maliyeti nedeniyle vazgeçtik. Nani'yi belki biraz zorlamış olsak getirebilirdik, görüştük. Sol ve sağ açık alacağız" sözleriyle açıkladı.

Milan'ın 39 yaşındaki fenomen santrforu Zlatan Ibrahimovic'le ilgili sosyal medyada çıkan dedikoduları yanıtlayan Murat Sancak, "Ibrahimovic'i geçen sene istedik, bu sene Milan'dan almak zor. 1 sene sonra gelmek isterse, Ibrahimovic'i takımda görmek isteriz" dedi ve stoper transferinde isim paylaştı: "Lille'in kaptanı Fonte gündemimizdeydi, Fransa'da bir takım istemiş."

Murat Sancak: "Ibrahimovic'i takımda görmek isteriz"

Murat Sancak: "Ibrahimovic'i takımda görmek isteriz" ile ilgili etiketler Adana Demirspor Zlatan Ibrahimovic mario balotelli murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.