Çaykur Rizespor'dan imza şov

Çaykur Rizespor, transferin son gününde 4 oyuncu ile birden transfer etti. Fenerbahçe'nin geçen sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı 22 yaşındaki sağ bek Murat Sağlam, tecrübeli sol bek İsmail Köybaşı, Sırp ön libero Dusan Jovancic ve orta saha oyuncusu Onur Bulut, Atmaca oldu.

Çaykur Rizespor, transferin son gününde imza şov yaptı. Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki sağ beki Murat Sağlam'ı sezon sonuna kadar kiralayan Karadeniz temsilcisi, İsmail Köybaşı, Onur Bulut ve Dusan Jovancic'i renklerine kattı. 

Geçen yaz Almanya'nın Wolfsburg takımından Sarı-Lacivertliler'e bedelsiz gelen ancak beklenen çıkışı yapamayan Murat Sağlam, 5 maçta forma giymişti. Bu sezon Nazım Sangare ve Gökhan Gönül'ün gerisinde kalan Murat, Rize'de pişecek.

Çaykur Rizespor'dan imza şov

Geçtiğimiz sezon İspanya'nın Granada takımında forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu İsmail Köybaşı ile 1 yıllık, Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibinden Dusan Jovancic ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma sağlandı. Aytemiz Alanyaspor'dan Onur Bulut ise sezon sonuna kadar kiralandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, imzaların İstanbul'da Başkan Vekili Ali Zeki Saruhan ve Sportif Direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleştiği kaydedilerek futbolculara başarı dilekleri iletildi.

Çaykur Rizespor'dan imza şov ile ilgili etiketler Fenerbahçe Murat Sağlam Çaykur Rizespor İsmail Köybaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.