Murat Özdemir'in kuşa işkence yaptığı video izle! MasterChef Murat hayvana işkence görüntüleri!

Murat Özdemir'in kuşa işkence yaptığı video izle! Masterchef Türkiye yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti.Video da papağanın boğazını sıkarak konuşmaya devam eden Özdemir sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.Vatandaşlar olay görüntüleri araştırmaya başladı.Peki Murat Özdemir'in kuşa işkence yaptığı video izle! MasterChef Murat hayvana işkence görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Murat Özdemir'in kuşa işkence yaptığı video izle! Yemekteyiz ve Masterchef yarışmalarıyla hayatımıza giriş yapan Murat Özdemir yaptığı hareketlerle büyük bir üne kavuşmuştu.Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla kısa sürede bir çok çevre tarafından tepki görmeye başladı.Papağan'ın boğazını sıkarak konuşmalar yapan Özdemir'in tepki çeken videosu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.Peki Murat Özdemir'in kuşa işkence yaptığı video izle! MasterChef Murat hayvana işkence görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Murat Özdemir'in kuşa işkence yaptığı video izle! MasterChef Murat hayvana işkence görüntüleri!

TV8 ekranlarında bu sezon yayınlanan ve oldukça fazla izlenen MasterChef programında Murat Özdemir haddini aştı. Programdan Survivor gideceğim diyerek diskalifiye olan Masterchef Murat gündemden düşmemek için her yolu deniyor. Daha önce AVM deli görüntüler, ellerini kesmesi, kollarını doğramak gibi skandallara imza atan MasterChef murat haddini aştı.

MasterChef Murat Papağana eziyet!

MasterChef Murat bu sefer papağana eziyet görüntüleriyle gündemde. Bir papağanı eline alarak boğazını zorlayan Murat Özdemir, Acun Ilıcalıya küfür ve hakaret etti. MasterChef Murat tüm hayvan severlerin tepkisi çekti ve bu adam tutuklansın dedirtti. Ayrıca Acun ılıcalı'nın bu adama bir çare bulması istendi.

Artık hasta olduğu kesinleşen Murat Özdemir, derhal tutuklanarak ya hapishaneye ya hastaneye yatırılması isteniyor.

MasterChef Murat Özdemir son görüntülerini sizlerle paylaşamıyoruz. Hassas içerik olduğu için elimiz videoya gitmiyor.

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu.

Emniyet harekete geçti, Murat Özdemir gözaltında!

Paylaştığı papağana işkence videosu ile infial yaratan Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı.
Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de tepki gösterdi. Özdemir'e yöneltilen suçlamalar arasında kızını dövmek de yer aldı.İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağanı da aldığı öğrenildi.

Murat Özdemir'in kuşa işkence yaptığı video izle! MasterChef Murat hayvana işkence görüntüleri! ile ilgili etiketler Murat Özdemir masterchef murat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.