Murat Özdemir akıl hastanesine sevk edildi!

Papağanına işkence yaptığı videoyu Instagram hesabından yayınlayan ve sonrasında gelen tepkiler özerine gözaltına alınan Murat Özdemir hakkında 'hayvana eziyet'ten idari yaptırım uygulanarak akıl hastanesine sevkine karar verildi.

Adını, 'Yemekteyiz' ve 'MasterChef' yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir, papağanına işkence yaptığı videoyu yayınlamasının ardından Türkiye'yi ayağa kaldırmış ve kısa süre sonra da gözaltına alınmıştı.

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Özdemir hakkında 5199 sayılı kanunun 14 ve 28 maddeleri gereği hayvana eziyetten idari yaptırım ve savcılığın izniyle akıl hastanesine sevkine karar verildi.

Özdemir, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

 "BAZI DETAYLAR VAR..."

 Olayın peşini bırakmayacağını duyuran AHBAP genel başkanı olan şarkıcı Haluk Levent,  sosyal medya hesabından Özdemir'in sorgusunun bittiğini ve serbest bırakıldığını yazdı.

Paylaşımında "Bazı detaylar var az sonra paylaşacağım" diyen Levent, sonrasında Özdemir'in ruh sağlığının yerinde olmadığı için doktora sevk edildiğini açıkladı.

Murat Özdemir akıl hastanesine sevk edildi!

Murat Özdemir akıl hastanesine sevk edildi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.