Murat Övüç'ün gizemli sevgilisi kim? Murat Övüç'ün sevgilisi ünlü iş insanı çıktı

Murat Övüç'ün Sevgilisi Kim? Çektii videolar ile fenomen olan ve milyonlarca takipçisi bulunan Murat Övüç, sevgilisi olduğunu açıkladı. 19 yaşında Burakcan adlı bir oğlu olan Murat Övüç'ün sevgilisi kim çıktı? Ünlü bir iş adamı ile aşk yaşayan Murat Övüç Murat Övünç medyumluk, şarkıcılık ve sunuculuk yapıyor. Detaylar haberimizde...

Murat Övüç'ün Sevgilisi Kim? Çektii videolar ile fenomen olan ve milyonlarca takipçisi bulunan Murat Övüç, sevgilisi olduğunu açıkladı. 19 yaşında Burakcan adlı bir oğlu olan Murat Övüç'ün sevgilisi kim çıktı? Ünlü bir iş adamı ile aşk yaşayan Murat Övüç medyumluk, şarkıcılık ve sunuculuk yapıyor. Detaylar haberimizde...

Murat Övüç kimdir? Murat Övüç’ün evli mi?


MURAT ÖVÜÇ'ÜN SEVGİLİSİ KİM?

SEVGİLİM KAPALIÇARŞI’NIN İMPARATORU”

Sevgilisi olduğunu açıklayan Övüç, “Sevgilim var. 12 yıl oldu. Kapalıçarşı’nın imparatoru. Pırlanta ondan soruluyor. Otursam, çalışmasam onun parası bana da yedi sülaleme de yeter. Ama ben çalışıyorum gece gündüz ve alnımın teriyle kazanıp kendi paramı harcıyorum. Bir kadının da bir erkeğin de üç sevgilisi olacak; bir paralı, bir belalı bir de sevdalı.”

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Günümüzde bir çok sosyal medya fenomenleri mevcuttur. Bunlardan en popüler sayılan isimlerden olan Murat Övüç'ün asıl mesleği medyum'luktur. İstanbul'da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmakta olan Murat Övüç'ün müşterileri arasında ünlülerde bulunmaktadır.

Özellikle instagram sayfasındaki takipçi sayısı ile bir çok sanatçı ve ünlüyü gerisinde bırakmayı başaran Murat Övüç ilginç kişiliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınmaktadır.

1968 yılında dünyaya gelen Murat Övüç aslen Van'lıdır. Ailenin 5 kardeşten en küçüğüdür uzun yıllar tarot falı bakmış ve yaşam koçluğu yapmıştır.

Murat Övüç'ün gizemli sevgilisi kim? Murat Övüç'ün sevgilisi ünlü iş insanı çıktı ile ilgili etiketler Türkiye Sevgili mura övüç kimdir murat övüç sevgilisi kim murat övüç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.