Murat Övüç'e Kadın Haklarına En Duyarlı Fenomen Ödülü mü verilecek?

Kadınlarla ilgili skandal sözleri nedeniyle gündeme gelen sosyal medya fenomeni Murat Övüç'e ''Kadın Haklarına En Duyarlı Fenomen Ödülü” verileceği iddiası büyük tepkiye neden oldu.

Kadın cinayetleri ve kadına şiddet olaylarının artış gösterdiği bu günlerde ''Kadınlar erkeklerin bir adım gerisinde olmak zorunda” şeklindeki skandal açıklamaları ile gündeme gelen Murat Övüç sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Murat Övüç'e Kadın Haklarına En Duyarlı Fenomen Ödülü mü verilecek?

Murat Övüç, sosyal medya hesabından Gökay Kalaycıoğlu ve Tuğba Özay’ın sunuculuğunu üstleneceği Altın Zirve Ödül Töreni öncesi kendisinin ''Kadın Haklarına En Duyarlı Fenomen Ödülü'' ne layık görüldüğünü gösteren bir görsel paylaştı.

Övüç'ün ödül kazanıp kazanmadığı merak edilirken, görselin gerçek olma ihtimali ise sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir skandal olarak nitelendirildi.

Murat Övüç'e Kadın Haklarına En Duyarlı Fenomen Ödülü mü verilecek? ile ilgili etiketler murat övüç ödül altın zirve ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.