Murat Övüç: Hem kadın hem erkek sevgilim var!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen Murat Övüç, katıldığı bir programda yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Övüç, biri erkek diğeri kadın iki farklı cinsiyette sevgilisinin olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla adını duyuran fenomen Murat Övüç yaptığı açıklamalarla yine gündeme geldi.

Daha önce yaptığı bir açıklamada, hem erkek hem de kadınlarla birlikte olabildiğini ifade eden Övüç'ten özel hayatına dair yeni bir itiraf geldi. 12 yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle ilgili açıklama yapan Övüç şunları söyledi:

"BEN ONUN GÜCÜNE AŞIĞIM"

"Ben onun gücüne aşığım. Eğer kadın free ise üç sevgilisi olacak; bir paralı, bir belalı, bir sevdalı..."

"HEM KADIN HEM ERKEK SEVGİLİM VAR"

Diğer taraftan bir de kadın sevgilisi olduğunu belirten Övüç açıklamalarına, "Seçilmiş bir adamım ben. Ben bir kadınla da olabilir bir erkekle de; her şeyi tadabilirim. Hem kadın hem erkek sevgilim var. Benim 12 yıl hayatımda birisi var ama... İki cinsiyetle de ilgileniyorum herhalde ben de bilmiyorum ne olduğumu..." sözleriyle devam etti.

 MURAT ÖVÜÇ HAKKINDA

Murat Övüç  1968 yılında Van’da dünyaya geldi. Partevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu'nda otel ve restoran işletiyor.

Tüm bunların yanı sıra yönetmenliğini Sedat Kapurtu’nun üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminin oyuncu kadrosunda yer almıştı.

 

Murat Övüç: Hem kadın hem erkek sevgilim var! ile ilgili etiketler Aşk Sevgili murat övüç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.