Murat Murathanoğlu: Artık Fenerbahçe'yi Euroleague'de istemiyorlar, tek Türk takımı olsun diyorlar!

THY Euroleague'in 2. haftasında Panathinaikos'a konuk olan Fenerbahçe Beko, bitime 2.9 saniye kala skandal bir hakem kararıyla maçı kaybetmişti. Murat Murathanoğlu, Euroleague yönetimine ateş püskürerek, "Artık Fenerbahçe'yi Euroleague'de istemiyorlar, tek türk takımı olsun diyorlar!" yorumunda bulundu.

Fenerbahçe Beko'nun dün akşam Panathinaikos deplasmanındaki mağlubiyetinin yankıları sürüyor. Basketbol yorumcusu Murat Murathanoğlu, hakemlerin bitime 2.9 saniye kala Yunan ekibine verdiği desteği eleştirdi. Vole YouTube kanalında maçı yorumlayan Murathanoğlu, şunları söyledi:

"Çok aranacak bir galibiyet... Panathinaikos'un bu desteği görmeden maç kazanması çok zor. Hakikaten çok sınırlı bir takım. Maç baştan sona Fenerbahçe'nin konrolündeydi. Ama burada Fenerbahçe'nin de çok büyük hatası var... Ne zaman fark 8 sayılara çıktı inanılmaz hatalar! İnanılmaz basit şeyler. Maç sonu bir felaket. 16 serbest atış 10 dakikada! 3'ten fazla serbest atış dakikada! Yani, Euroleague kaldığı yerden devam ediyor. Artık şakası kalmadı."

"REZALET! AMA FENERBAHÇE BUNA ALIŞTI!"

"Fenerbahçe her seferinde neden hakemlerden mağdur oluyor? Nedovic oraya neden gidiyor? Maç bu ya... 2.9 saniye kalmış. Sen bir galibiyeti böyle birinden alıp ona veremezsin. Hangi hakemler bunları çalıyor? Rezalet! Ama Fenerbahçe buna alıştı. Şampiyon olduğundan beri inanılmaz şeyler oluyor. 2'nci Dünya Savaşı'nda İngilizler'in en pahalı gemisini Almanlar batırmıştı. Winston Churchill dedi ki, "Sink the Bismark" (Bismark'ı (Almanlar'ın dev savaş gemisi) batırın!). CSKA play-off serisinde adamın (Vesely) burnu dağılıyor, sportmenlik dışı faulü bırak normal faul bile yok."   

"Bunlar her maç Fenerbahçe'ye özel bir menü hazırlıyor. Bundan sonra herhalde son basketi hakemlerden biri atacak. Bir o kaldı... Ya da artık Fenerbahçe'yi Euroleague'de istemiyorlar. Biz tek Türk takımı istiyoruz al bavulunu git diyorlar. Çünkü başka bir şey olamaz. Her yıl aynı şeyler!"

Murat Murathanoğlu: Artık Fenerbahçe'yi Euroleague'de istemiyorlar, tek Türk takımı olsun diyorlar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Panathinaikos murat murathanoğlu THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.