Murat Kurşun kimdir, hastalığı nedir? Murat Kurşun'un eşi Asena Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ünlü türkücü Murat Kurşun’un hastalığı MS rahatsızlığı gündemde. Demet Akalın ile Sabah Sabah programına katılan Murat Kurşun’un eşi Asena Toprak’ın hayatı da merak konusu. Peki, Asena Toprak kimdir?

Ünlü türkücü Murat Kurşun'un MS hastalığına yakalanması vatandaşların en çok aradığı haberlerin başında yer aldı. Açılımı Multipl Skleroz olan MS hastalığı, bağışıklık sisteminde oluşan bozulmadan dolayı beyin ve omurilikte plaklar oluşması olarak adlandırılmaktadır.

Murat Kurşun kimdir?

Aslen Mardinli olan Murat Kurşun, 1974 doğumludur. Mardin doğumlu olan Murat Kurşun'un Asena Toprak ile evliliğinden Murat Can adında bir oğlu bulunmaktadır. Murat Kurşun ilk evliliğini şarkıcı Ceylan ile yapmış ancak bu evlilik sadece 1 yıl kadar sürmüştü.

Murat Kurşun kimdir, hastalığı nedir? Murat Kurşun'un eşi Asena Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Eski eşine bir organizasyonda herkesin içinde tokat atan Murat Kurşun çok konuşulmuştu. 7 yaşından bu yana müzik ile uğraşan Kurşun, Darbuka, Bateri, Org ve Saz çalabilme kabiliyetine sahiptir. Bugüne kadar bir çok usta sese söz ve müzikleri ile destek vermiştir. Ceylan, Ayhan Aşan, Seda Sayan, Kibariye ve Cengiz Coşkun bu isimlerden sadece bir kaç tanesidir.

Asena Toprak kimdir?

Şarkıcı Murat Kurşun'un eşi Asena Toprak  Miss Turkey 2015 finalistlerinden birisidir. İkili ilişkilerine klip setinde başlamış ve 2016 yılında evlenmişlerdi. 2015 yılında Elidor Miss Turkey 2015 yarışmasının finalistlerinden olan Asena Toprak ile bir klip çekiminde tanışan ünlü türkücü 2016 yılında nikah masasına oturmuştu.

Murat Kurşun kimdir, hastalığı nedir? Murat Kurşun'un eşi Asena Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler murat kurşun asena toprak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.