Murat Kelkitlioğlu Türk Medya'ya böyle veda etti!

Murat Kelkitlioğlu 2015'ten bu yana kaptan köşkünde oturduğu Akşam Gazetesi'nden ayrıldığını açıklamıştı. 3N Medya Grubu'na CEO olduğu açıklanan Kelkitlioğlu bugün Akşam ve Türk Medya'daki mesai arkadaşlarına veda etti.

Murat Kelkitlioğlu 2015'ten bu yana Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyordu. 

Dün köşe yazısında "Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmaktan büyük gurur duyduğum AKŞAM Gazetesi’yle yollarımız bugün itibarıyla ayrılıyor!
Geride 3 yılı AKŞAM, 1 yılı GÜNEŞ Gazetesi Yayın Yönetmenliği olmak üzere, koca bir 6 yılı bıraktık." demişti.

“İyi ki AKŞAM vardı, iyi ki bu geminin kaptanıydım” dedirten bir hissiyatla ve kendi isteğiyle AKŞAM Gazetesi’ne veda ettiğini belirten Kelkitlioğlu yeni görevini ise "Yarından itibaren Yeni Birlik Gazetesi, Show Radyo, Radyo Viva ve Bizimev TV’den oluşan 3N Medya Grubu’nun başına geçiyorum." sözleri ile duyurdu. 

Bugün Kelkitlioğlu için Akşam'dan çalışma arkadaşlarının onun için hazırladığı pastayı keserek ayrıldı. Bu vedayı ölümsüzleştiren ise Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak oldu.

Albayrak, Kelkitlioğlu'nun vedasını "Murat Kelkitlioğlu kardeşemizi uğurladık. Kendisine başarılı, renkli nice önemli görevler dileriz" mesajı pasta başındaki fotoğraflarıyla birlikte paylaştı. 

Murat Kelkitlioğlu Türk Medya'ya böyle veda etti!

Murat Kelkitlioğlu Türk Medya'ya böyle veda etti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.