Murat Kekilli’den Mustafa Ceceli’ye tam destek!

Murat Kekilli, son günlerde boşanma davası ve yeni kız arkadaşıyla ilgili sosyal medyada eleştirilen Mustafa Ceceli'ye destek verdi.

Kısa bir süre önce dünyanın en popüler yorumcularından Rumen İnna’nın, “Türkiye’de en çok sevdiğim şarkı Bu Akşam Ölürüm” açıklaması ile son dönemlerin en çok konuşulan yorumcularından biri olan Murat Kekilli, CRI Türk’de Michael Kuyucu’ya açıklamalarda bulundu. Şarkılarının Rusya başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinde dinlendiğini söyleyen Murat Kekilli, ayrıca magazin gündeminin en çok tartışılan konuları arasında olan Mustafa Ceceli’nin aldatma ve evlilik haberleri hakkında da yorumda bulundu.

“HEPİMİZ HATA YAPABİLİRİZ”

Murat Kekilli, boşandıktan beş gün sonra yen yeni kız arkadaşı görüntülenen ve toplum tarafından sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kalan Mustafa Ceceli ile ilgili de, insanların üzerlerine gidilmesine karşı olduğunu söyledi. Murat Kekilli, “Hata yapabiliriz. Hepimiz hata yapabiliriz. Üzülmüyor mudur Mustafa sizce? Üzülüyordur. Bu duruma Mustafa da üzülüyordur” dedi.

Murat Kekilli’den Mustafa Ceceli’ye tam destek! ile ilgili etiketler Murat Kekilli Mustafa Ceceli Aldatma evlilik Sosyal Medya yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.