Murat Kekili: Hepimizden özür dileyene kadar gelmeyi düşünmüyorum

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Avrupa'daki konserlerini iptal ettiğini açıkladı. Yaşanan son olaylara tepki gösteren Kekilli, paylaşımıyla beğeni topladı.

Hollanda'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın yaşadığı saygısızlıklara karşı tepki gösteren ünlü sanatçı Murat Kekilli, Almanya ve Hollanda'daki konserlerini iptal ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, sosyal medya hesabından Hollanda ve Almanya'daki konserlerini iptal ettiğine dair bir yazı paylaştı.

Kekilli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: "Hepimizden özür dileyene kadar da gelmeyi düşünmüyorum" notunu düştü. Kekilli'nin bu paylaşımına takipçilerden destek geldi.

İşte Murat Kekilli'nin o paylaşımı;

Murat Kekili: Hepimizden özür dileyene kadar gelmeyi düşünmüyorum ile ilgili etiketler Murat Kekilli Hollanda Konser tepki iptal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.