Karayılan'ı arayan ABD'ye adres gösterildi

ABD Büyükelçiliği, Twitter hesabından terör örgütü PKK'nın 3 elebaşı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan ile ilgili "adalet için ödül" programı hakkında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmede teröristlerin başına konan ödüller hatırlatıldı. Gazeteci İdris Kardaş ise "YPG’ye postaladığınız silahları takip edin, bulursunuz." diyerek adres gösterdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın başlattığı "adalet için ödül" programı hakkında ABD Büyükelçiliği tarafından bir hatırlatmada bulunuldu.

Büyükelçiliğin Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "PKK'nın kilit isimleri Murat Karayılan'ın yerini ihbar edenlere 5 milyon dolara, Cemil Bayık için 4 milyon dolara, Duran Kalkan içinse 3 milyon dolara kadar ödül verilecektir. Bilgi sağlayan kişilerin kimliği tamamen gizli tutulacaktır." denildi.

"YPG’YE POSTALADIĞINIZ SİLAHLARI TAKİP EDİN, BULURSUNUZ"

Paylaşıma yanıt veren gazeteci İdris Kardaş ise  "YPG’ye postaladığınız silahları takip edin, bulursunuz." sözleri ile ABD Büyükelçiliği'nin paylaşımına yanıt verdi.

BAKAN SOYLU'DAN İNTİKAM YEMİNİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz aylarda Karayılan'ın yakalanıp bin parçaya bölüneceğine dair intikam yemini etmişti. Bakan Soylu şu ifadeleri kullanmıştı:

"6 yıl önce PKK tarafından kaçırılan, Kuzey Irak'ta alıkonulan 13 evladımız, alçakça, kalleşçe şehit edildi. Bunun üzerine hala PKK'yı aklamaya çalışan pislikler var. PKK ile aynı açıklamaları yapmaktan utanmayan, aynı yalanlara sahip çıkan haysiyetsizler var. Evlatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak. Murat Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün."

 

Karayılan'ı arayan ABD'ye adres gösterildi ile ilgili etiketler PKK ABD terörist Murat Karayılan ödül Büyükelçilik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.