Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez vefat etti

Gelen son dakika haberine göre; Ünlü sanatçı Murat Göğebakan ile 11 yıl evli kalan ve kanser tedavisi gördüğü sırada eşinden ayrılan Sema Bekmez, şeker koması nedeniyle hayatını kaybetti.

Menajer Sema Bekmez bu sabah hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Esra Sönmezer, 'Canım kadar sevdiğim, menajerim ve arkadaşım Sema Bekmez ansızın hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevenlerini Ulus'ta hastaneye bekliyorum' mesajını paylaştı.

ŞEKER KOMASI NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

51 yaşındaki Bekmez’in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Sema Bekmez, "Ay Yüzlüm", "Ben Sana Aşık Oldum Birtanem", "Vazgeçilmiyor" ve "Kalbim Yaralı" adlı eserlerin aralarında bulunduğu birçok şarkısıyla müzik dünyasında büyük beğeni kazanan ve 2014 yılında vefat eden Murat Göğebakan'la 11 yıl evli kalmıştı.

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜRKEN TERK ETMİŞTİ

Murat Göğebakan kanser tedavisi görürken eşi Sema Bekmez onu terk etmişti.

Bunu katıldığı bir programda dile getiren Murat Göğebakan'ın 'Kalbim Yaralı' şarkısını gözyaşları içinde seslendirmesi ise hayranlarının hafızasına kazınmıştı.

 

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez vefat etti ile ilgili etiketler ölüm şeker murat göğebakan Sema Bekmez koma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.