Murat Dalkılıç'tan ilan-ı aşk! Sitare Akbaş ile fotoğraflarını paylaştı

Murat Dalkılıç ile Sevgilisi Sitare Akbaş’la hızlı trene bindikleri anları Kayahan ve İpek Acar'ın 'Seninle Herşeye Varım' şarkısını ekleyerek Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın geçtiğimiz sezon eski sevgilisi Hande Erçel'le birlikte Sen Çal Kapımızı dizisinde birlikte rol aldığı Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı iddiası doğru çıktı. Ünlü popçu Dalkılıç, yeni bir aşka yelken açtığı oyuncu sevgiliyile birlikte çekilen karelerini ilk kez sosyal medya hesabından paylaşarak ilişkilerini gözler önüne serdi.

Dalkılıç ile yeni bir aşka yelken 32 yaşındaki oyuncu Makbule Sitare Akbaş geçtiğimiz günlerde lunaparka gitti. Murat Dalkılıç yeni sevgilisiyle ilk kez bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Murat Dalkılıç hız trenindeki anlarını Kayahan'ın "Seninle her şeye varım ben" şarkısı eşliğinde paylaşınca dikkat çekti.

DOSTÇA AYRILDILAR

Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırmıştı. Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti.

Murat Dalkılıç'tan ilan-ı aşk! Sitare Akbaş ile fotoğraflarını paylaştı

 

Murat Dalkılıç'tan ilan-ı aşk! Sitare Akbaş ile fotoğraflarını paylaştı ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Sitare Akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.