Murat Dalkılıç: İlişkide alev bitince biter!

Evlenecekleri konuşulan ve 3 yıldır birliktelik yürüten Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti geçtiğimiz Temmuz ayında ilişkilerini sonlandırmıştı. Murat Dalkılıç,aylar sonra aşk hakkındaki düşünceleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sevgilisi Hande Erçel ile ayrılıklarının sebebini ilk kez üstü kapalı bir şekilde açıkladı. Murat Dalkılıç, "İlişkiyi ne bitirir?" sorusuna şaşırtıcı bir cevap vererek Hande Erçel ile olan ayrılığının nedenini de böylece açıklamış oldu.

Temmuz ayında ayrılmalarına rağmen adından hala söz ettirmeye devam eden Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çiftinin ayrılığıyla ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Emel Yalçın'ın konuğu oldu. Son dönemde hakkında birçok iddia atılan Dalkılıç, Erçel ile ayrılıkları ile ilgili de göndermelerde bulundu.

"İLİŞKİDE ALEV BİTİNCE BİTER"

Murat Dalkılıç, "İlişkiyi ne bitirir?" sorusuna şaşırtıcı bir cevap vererek Hande Erçel ile olan ayrılığının nedenini de böylece açıklamış oldu.

Dalkılıç, "İlişki içindeki alev bitince biter. O alev ayakta tutuyor ilişkiyi. İlişki içinde, ilk önce karşı tarafı düşünürüm onun ne istediğine önem veririm merak ederim, önceliğim karşı tarafın ne istediğidir" cümlelerine yer verdi.

Dalkılıç, "Hiç sevgilinin telefonunu karıştırdın mı?" sorusuna ise, "Bu dünyada sevgililikte en nefret ettiğim şey telefon karıştırılmasıdır. Karıştırmadım diyerek yalan söylemek istemem. Belki 10 sene önce yapmışımdır. Hem saygı, hem güven belirtisi hareketlerdir. Bir şey ararsan bulursun çünkü" cevabını vererek dikkat çekti.

Murat Dalkılıç: İlişkide alev bitince biter! ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Hande Erçel Aşk ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.