Murat Cemcir'in pozuna rol arkadaşlarından tepki!

Murat Cemcir'in Cannes Film Festivali'nde Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçtiği poz sosyal medyada olay yaratmıştı. Rol arkadaşları Hazar Ergüçlü ve Doğu Demirkol, Cemcir'in bu pozunu sosyal medyadan paylaştıkları bir gönderiyle tiye aldı.

Murat Cemcir'in Cannes Film Festivali'nde poz verirken ısrarla Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçme çabasını oyuncu arkadaşları Hazar Ergüçlü ve Doğu Demirkol'a eğlence çıkardı.

Cemcir'in fotoğraflarda öne geçme çabası sosyal medyada gündem yaratınca Ergüçlü ve Demirkol'da rahat durmadı ve konuyla alakalı gönderi paylaştı.

Murat Cemcir'in pozuna rol arkadaşlarından tepki!

NE OLMUŞTU?

Ahlat Ağacı filmiyle Cannes'a giden Murat Cemcir, Nuri Bilge Ceylan Hazar Ergüçlü, Bennu Yıldırımlar ve Doğu Demirkol, kırmızı halıya aile pozu verdi. Yıldırımlar ile Cemcir'in yan yana verdiği pozda Cemcir'in koluyla Yıldırımlar'ı geri itmesi magazin gündemine büyük etki yaratarak bir çok kişi tarafından da eleştirilmişti.

Murat Cemcir'in pozuna rol arkadaşlarından tepki! ile ilgili etiketler Murat Cemcir Bennu Yıldırımlar Hazar Ergüçlü Doğu Demirkol ahlat ağacı cannes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.