Murat Cemcir ile Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay davalık oldu

Murat Cemcir’le, şirketinde yönetici olarak çalışan yakın arkadaşı ve Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay’ın arası bozuldu. İşten ayrılmak isteyen ve istifa eden Necati Kocabay, haklarını almak için İş Mahkemesi’ne başvurarak Murat Cemcir’e dava açtı.

Düğün Dernek, Çalgı Çengi, Baba Parası, Ailecek Şaşkınız, Ahlat Ağacı, Kardeş Payı gibi rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiren 45 yaşındaki oyuncu Murat Cemcir, birlikte çalıştığı ve aynı zamanda Nurgül Yeşilçay ile aşk yaşayan film yapımcısı Necati Kocabay ile arası açıldı. İşte ikilinin arasındaki gerilimin perde arkası...

 

MURAT CEMCİR, NECATİ KOCABAY'IN SÖZLEŞME İMZALAMASINI İSTEDİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Birçok başarılı filmde imzası bulunan yapımcı Necati Kocabay, arkadaşı Murat Cemcir'in prodüksiyon şirketinde yapımcı ve yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak çalışıyordu.

Murat Cemcir ile Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay davalık oldu

Kocabay, 1 Mart'ta Cemcir'e bir mail atarak istifa ettiğini duyurdu. Ancak Cemcir, bir arabulucu vasıtasıyla Kocabay'ın işten çıkarken karşılıklı anlaştıklarına dair bir sözleşme imzalamasını istedi.


NECATİ KOCABAY TAZMİNAT İSTEDİ

Necati Kocabay istifa ettiği için gerekli haklarının kendisine ödenmesi gerektiğini ileri sürerek sözleşmeyi reddetti. Ardından da İstanbul İş Mahkemesi'ne başvurarak Cemcir'in şirketine dava açtı.

Murat Cemcir ile Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay davalık oldu - Resim : 2

Şirkette 2016 yılından beri çalıştığını beyan eden Kocabay, maaş alacağı, kıdem ve ihbar tazminatı haklarının kendisine verilmesini istedi.

Murat Cemcir ile Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay davalık oldu ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Murat Cemcir istifa Necati Kocabay iş sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.