Murat Çelik kimdir? Gazeteci Murat Çelik kaç yaşında, nereli?

Murat Çelik kimdir sorusu gündemi yakından takip eden vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Gazeteci Murat Çelik, bugün sosyal medya hesabından babasının ölüm haberini duyurdu. Peki Murat Çelik kimdir, Gazeteci Murat Çelik kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

Murat Çelik kimdir sorusu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımmla bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girdi. Babasının ölüm haberini duyuran Gazeteci Murat Çelik kimdir, Murat Çelik kaç yaşında, nerelidir? İşte yanıtı...


MURAT ÇELİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?


1970 yılında dünyaya gelen gazeteci Murat Çelik, İstanbul doğumludur.

1989 yılında Nokta Dergisi ile mesleki hayatına adım atmıştır. Daha sonra TRT, AA, ATV, BRT gibi kurumlarda çalışma hayatını sürdürmüştür. Ayrıca Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarlığı, Star Tv’de Yüzleşme isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir.

Gazeteci Murat Çelik'in acı günü

Sıkı bir Beşiktaş taraftarı aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesidir. Amerika’da Televizyon yayıncılığı üzerine eğitim alan Murat Çelik, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Günümüzde Vatan Gazetesi bünyesinde gazetecilik mesleğini sürdürmektedir.

Murat Çelik kimdir? Gazeteci Murat Çelik kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler gazeteci murat çelik kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.