Murat Boz'la düeti alay sosyal medyada konusu oldu! Ünlü isim alkolü fazla kaçırınca detone oldu!

Kısa süre önce alkolü araç kullandığı gerekçesiyle polis tarafından ehliyetine el konulan şarkıcı Berkay bu kez yine alkollü görüntülendi. Bir mekanda Murat Boz ile şarkı söyleyen Berkay’ın detone olması ise gündem oldu.

Magazin gündeminin yakından takip ettiği isimlerden biri olan şarkıcı Berkay, 2023 yılının henüz ilk günlerinde alkollü araç kullanırken polis kontrolüne yakalanmıştı. Ehliyetine el konulan ünlü şarkıcının geçtiğimiz akşam bir mekanda Murat Boz’la düeti ise yine alkolün dozunu fazla kaçırdığını gösterdi.

Murat Boz ile bir mekanda şarkı söyleyen Berkay, alkolün etkisiyle son derece kötü bir performans sergiledi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından bu düet alay konusu oldu.

BERKAY’DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Murat Boz'la düeti alay sosyal medyada konusu oldu! Ünlü isim alkolü fazla kaçırınca detone oldu!

Alkollü bir şekilde sahneye çıkarak Murat Boz ile düet yapmaya çalışan Berkay’ın bu performansı hiç beğenilmedi. Söz konusu düete ilişkin kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt veren Berkay, ‘’burada performans yok, berbat’’ ifadelerin kullandı. Alkolün etkisiyle detone olan Berkay hakkında birçok kişi de sosyal medyadan olumsuz yorumlarda bulundu.

Magazin dünyasında gece hayatıyla yakından takip edilen ünlü isimlerden olan şarkıcı Berkay’ın Murat Boz ile birlikte sahnede gösterdiği performans sosyal medyadan büyük tepki alınca da konuya ilişkin Berkay’dan açıklama geldi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI!

Sosyal medyada kötü performansı ile gündem olan şarkıcı Berkay’ın gelen eleştiriler üzerine yaptığı açıklama dikkat çekti. Üst düzey müzik yapılan işlerinin paylaşılmadığının altını çizen Berkay, öz eleştiride de bulundu. Eğlenmek için çıkılan bir gecede şarkı söyleme hatasının bir daha yapılmayacağını esprili bir dille ifade eden Berkay, sosyal medyada gündem olmasının ardından performansının berbat olduğunu kabul etti.

‘’Adımızı söylemek mucize olurmuş’’ ifadelerini kullanan Berkay, daha önce de alkollü araç kullandığı sırada polise yakalanarak ehliyetini kaptırmıştı. Magazin gündeminde yakından takip edilen isimlerden biri olan Berkay’ın Murat Boz’la yaptığı başarısı düet sonrası gelen açıklamasına da birçok yorum geldi. Sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından Berkay’ın kötü performansı alay konusu edildi.  

Murat Boz'la düeti alay sosyal medyada konusu oldu! Ünlü isim alkolü fazla kaçırınca detone oldu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.