Murat Boz'dan Hadise açıklaması!

Ünlü şarkıcı Murat Boz, yakında dostu olan Hadise'nin adının şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile anılmasına büyük tepki gösterdi. Boz tepkisini, "Böyle bir haberi yapmak bana çok zalimce geliyor" sözleriyle gösterdi.

Hadise'nin O Ses Türkiye'de birlikte jüri üyeliği yaptığı arkadaşı Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz yıllarda yasak aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Yapılan haberlerin ardından ise Hadise, söz konusu iddiaları sert bir dille yalanlamıştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" ifadelerini kullanmıştı.

MURAT BOZ'DAN İLK AÇIKLAMA

Hadise ile yakın dost olan Murat Boz da konu hakkında sessizliğini bozdu. Boz, basına yansıyan haberler sonrası Hadise'nin evine gittiği iddiasını da sert bir dille yalanladı.

Murat Boz'dan Hadise açıklaması!

"AKIL ALIR GİBİ DEĞİL"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boz, "Bir haberi yaparken o kişinin bir ailesi var bir erkek arkadaşı var diye düşünmeden hareket etmek bana çok zalimce geliyor. Karşı blokların birinden benim oturduğum site sakinlerinden birine ait minibüsü çekip haber yapmışlar. Bavullar, makromsu poşetlerden falan bahsediyorlar.

Akıl alır gibi değil. Karşı blok sakinlerinin site içini fotoğraflamasına mı yanayım, inanıp sormadan, soruşturmadan haber yapanlara mı yanayım bilemedim. Hadise de Kaan da arkadaşımdır. Kadına şiddete hayır!" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Hadise, hakkında çıkan Reza Zarrab iddiasıyla ilgili avukatı Hakan Öncel aracılığıyla mahkemeye başvurdu.

Mahkeme, yazılı-görsel basın ve sosyal medya hesaplarında yapılan yayınların durdurulmasına karar verdi.

KARDEŞİ DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Diğer taraftan, geçtiğimiz günlerde Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz'den de bir destek mesajı gelmişti. Açıkgöz, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Son günlerde ablam Hadise hakkında başlatılan karalama kampanyasını ve iftiraları şiddetle kınıyorum. Her koşulda kadına şiddete karşı duran ablamın böylesi bir şiddete maruz kalmasından dolayı çok üzgünüm. Bu şiddete maruz kalmayan, ablamın ve ailemin yanında olan herkese teşekkür ederim"

Murat Boz'dan Hadise açıklaması! - Resim : 2

Ünlü oyuncu ve Hadise'nin çok yakın arkadaşı Seda Bakan'da sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir açıklamayla tepkisini dile getirmişti:

Murat Boz'dan Hadise açıklaması! - Resim : 3

"BU DA KADINA ŞİDDETTİR"

"Sevgili Hadise'ye karşı başlatılan karalama haberlerini kınıyorum. Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba... Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter."

Murat Boz'dan Hadise açıklaması! ile ilgili etiketler Hadise Murat Boz Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.